Kort introduktion till Leaders Alliance och våra medlemmar

Referenser

 • Marie Mallmin, Digital Innovation Lead, Kvadrat

  "Som nyfiken ledare i en snabbt föränderlig värld har jag stort behov av att ständigt utveckla mig och lära mig nya saker. Genom Leaders Alliance unika och grymt effektiva nätverk skapas de bästa förutsättningarna för att både lära och dela innovativa tankar och idéer med de bästa. Dessutom ger nätverksträffarna mig ett roligt andningshål i vardagen."

 • Charlotta Lundström, CFO, Bravura

  "Att utvecklas tillsammans med kollegor från andra företag och branscher är inspirerande och roligt. Intima grupper bidrar till öppna och ärliga diskussioner. LA har en innovativ och modern metodik som passar mig perfekt!”

 • Sebastian Lindström, CIO, Lernia

  "Tid är en begränsad tillgång hos alla ledare idag. Mitt val att prioritera min egen utveckling genom Leaders Alliance har visat sig vara helt rätt då nätverket skapar ett väl anordnat sammanhang där jag både utvecklas som individ och i min roll."

 • Henrik Nygren, Head of Sales, Texas Instruments

  "Nätverkandet med personer i samma yrkesroll och position som jag själv har givit mig möjlighet att ta del av andras best practices samt att bygga ett nätverk som jag kommer att ha användning av många år framöver."

Ett axplock av företag där våra medlemmar arbetar